kereső
   
 

Használt autó Dunántúli kereskedők, Használt autó

A hasznaltauto.lapozz.hu oldal Dunántúli kereskedők kategóriájában 13 oldal található.
Autók Kereskedések - Dunántúl

 
Minőségi használtautók
www.varioauto.hu
Gyűjteménybe került: '05.11.15, ellenőrzés: '14.10.18.
 
Használt kisteherautó, haszongépjármű eladás
www.kisteherauto.hu/Hasznaltautok
Gyűjteménybe került: '09.11.05, ellenőrzés: '15.03.17.
 
www.wolfauto.hu
Gyűjteménybe került: '05.10.08, ellenőrzés: '14.10.16.
 
Príma Autó Kft. Használtautó kereskedés Szombathely. Tevékenységi körünk gépjármű, gépjárműalkatrész kereskedelem. Fő profilunk használtautó (használt személyautó, kishaszonjármű) értékesítés (autó vétel, autó eladás, bizományos autóértékesítés). A társaságot, szakirányú szakmai képzettség és több éves gyakorlati, értékesítési tapasztalat birtokában, használtautók, használt személygépkocsik, kishaszonjárművek kereskedése céljára alapítottuk, de időnként használt autóalkatrészek és autó felszerelések is találhatók kínálatunkban. Közkedvelt autómárkák népszerű, megbízható autó típusait forgalmazzuk. Arra törekszünk, hogy használtautó választékunkban viszonylag fiatal évjáratú, jó műszaki állapotban lévő, alacsony árfekvésű (olcsó), megfizethető (elérhető) árú, megbízható, ár-értékarányos használtautók (használt személyautók, kishaszonjárművek) szerepeljenek. Általunk leggyakrabban forgalmazott, autókereskedésünkben rendszeresen megtalálható autó márkák: Chevrolet, Citroen, Daewoo, Fiat, Ford, Kia, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Suzuki, Mazda, VW (VolksWagen) Elsősorban saját tulajdonunkban lévő autók eladásával foglalkozunk, de időnként bizományos értékesítésű kocsik is találhatók kereskedésünkben. Az eladásra váró használt gépjárművek (használtautók /személyautók, kishaszonjárművek/, motorkerékpárok) és autó alkatrészek, felszerelések, használtautó értékesítő telephelyünkön (Használtautó Kereskedés: 9700 Szombathely, Vépi út. 29. ) találhatók, vásárolhatók meg. Finanszírozási lehetőségek: készpénz, hitel, mozgáskorlátozott utalvány elfogadás, használtautó beszámítás. Keressen bennünket, ha használtautó (használt személyautó, kishaszonjármű) vásárlási szándéka van. Nézze meg eladó autóinkat, mert most még nem tudja, de lehet, hogy az Ön által elképzelt és elérhető kocsi, jövőbeni kedvenc autója is köztük van. Levesszük válláról az autóértékesítés gondját. Hozza el hozzánk eladó autóját, megvásároljuk vagy átvesszük bizományos értékesítésre.
primaautokft.hu
Gyűjteménybe került: '10.03.17, ellenőrzés: '15.04.01.
Cégünk fő profilja minőségi használtautók értékesítése teljes körű, gyors és korrekt ügyintézéssel. Telephelyünk rendkívül jól frekventált nagy forgalmú helyen, az M1-es autópályától kb. 4 km-re Győrben, a Alsókert u. 6. (Tatai úton! ) szám alatt helyezkedik el. Nagyon könnyen megközelíthetőek vagyunk az ország bármely pontjáról érkező ügyfelek számára. Látogasson el hozzánk személyesen, vagy kérem tekintse meg teljes kínálatunkat honlapunkon! Ha Ön a jelenlegi autókínálatunkban nem találta meg a megfelelőt, engedje meg, hogy segítsünk felkutatni azt az autót, amire Önnek szüksége van.
www.horiauto.hu
Gyűjteménybe került: '14.08.26, ellenőrzés: '15.03.27.
Ford Márkakereskedés Győr
www.fortop.hu
Gyűjteménybe került: '08.10.01, ellenőrzés: '15.04.19.
 
Karg Autó Kft, vw, vwlnf, audi, seat, weltauto
www.kargauto.hu
Gyűjteménybe került: '05.10.08, ellenőrzés: '14.10.16.
 
A Porsche Győr 1998 júliusában kezdte meg működését az Audi, a Volkswagen valamint a VW haszonjárművek hivatalos értékesítésével illetve szervizével, valamint használtautók forgalmazásával a Pápai úton. 2000 decemberében Škoda bemutatóteremmel és szakszervizzel bővült a Porsche Győr. 2001májusában átalakult a használtautó forgalmazás a Porsche Győr keretein belül. Új korszak nyílt az ötcsillagos garancia bevezetésével. Az új Audi hangár az Audi-design-nak megfelelő formában került felépítésre. Korszerű technikával kialakított bemutatótermünk 2009-től a legnagyobb fokú igényességgel, a márkával összefüggő eleganciával várja kedves Ügyfeleit. Nézze meg új VW bemutatótermünket! Volkswagen márkakereskedések és szervizek mindenképpen úttörőnek tekinthetők, bemutatótermei olyan egyedi arculatot kaptak, amely messziről felismerhetővé teszi ezeket a létesítményeket. A cég túl az automobil üzleten, aktívan részt kíván venni az új építészeti megnyilvánulásokban is, teret adva a legmodernebb irányzatoknak.
www.porschegyor.hu
Gyűjteménybe került: '05.10.08, ellenőrzés: '14.10.16.
 
Turbó Autókeresekdés Pécs
www.turboauto.hu
Gyűjteménybe került: '05.10.08, ellenőrzés: '14.10.21.
 
Vörös Szerviz Kft. , vw, vwlnf, audi, seat, skoda, weltauto
www.vorosszerviz.hu
Gyűjteménybe került: '05.10.08, ellenőrzés: '14.10.16.
 
A Kit-Car Active Kft. Használt gépkocsik finanszírozásával, valamint biztosításkötéssel és értékesítéssel foglalkozik. Használt gépkocsi telepünkön bizományi értékesítés is folyik.
www.kitcar2000.hu
Gyűjteménybe került: '05.10.08, ellenőrzés: '14.10.16.
RZ autó - motor. Cégünk 2003-ban kezdte meg ezen a telephelyen a működését összevontan az autókkal és a motorkerékpárokkal. A tevékenység 1997 óta folyik, az autók és a motorok külön telephelyen voltak értékesítve. 2003 óta az első kitűzött cél megvalósult, hogy egy telephelyről tudjuk értékesíteni a járműveket. Számos olyan dolgot megváltoztattunk amit az addigi munkánk során vevőinktől megtudakoltunk, hogy minnél elégedettebbek legyenek régi és új vevőink. Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy hitelkonstrukcióinkból a legmegfelelőbbet válassza a leendő vevő. Próbáljuk a megoldásokat megtalálni az amúgy nehezen hitelezhető kérdésekre is. Ilyen formában van nálunk lehetőség bármilyen típusú és évjáratú autó 5 éves finanszírozására 0% önerőtől! Esetleges BÁR listán szereplő személynek 30% önerőtől való hitelképességére! Robogók 0%-tól való 5 éves részlete, új és használt esetén egyaránt! Meglévő, akár hitellel terhelt autó beszámítása másik autó elvitele esetén újabb hitel ügyintézése.
www.rzauto-motor.hu
Gyűjteménybe került: '05.10.08, ellenőrzés: '14.10.16.
 
Tomcsányi Autóház Tapolca
www.autohaztapolca.hu
Gyűjteménybe került: '05.10.08, ellenőrzés: '14.10.16.


info Budapesti kereskedők info Duna-Tiszaközi kereskedők info Dunántúli kereskedők info Használtautó adatbázisok
info Használtmotor kereskedők info Hasznos oldalak info Kapcsolódó oldalak info Licitek, aukciók
info Országos info Tiszántúli kereskedők

Vissza a/az Használt autó oldalra


Lapozz.hu címoldal | Szöveges hirdetés | Médiaajánlat | Üzenet a szerkesztőségnek


Helyezd el a lapozz.hu logóját oldaladon, kattints a logóra a kódért!Hirdessen a Lapozz.hu oldalain olvassa el médiaajánlatunkat.

Hirdessen a Lapozz.hu oldalain olvassa el médiaajánlatunkat.